Christian Tvedt Bugge fra Kvaløysletta Skilag tok hjem seieren i Ulfstindrennet i dag. Dermed tok han helgens andre skiseier. I går vant han nemlig Kvaløya Skimarathon.

Bugge var først i mål i det 23 kilometer lange turrennet på tiden 1.01.07, og hadde følgende å si til iTromsø etter målgang:

- Jeg kjente at jeg hadde gått et hardt skirenn lørdag også, så jeg er fornøyd med å vinne i dag også. Ulfstindrennet har blitt en fin tradisjon for meg.

Også Silje Theodorsen tok helgens andre skitriumf. Hun vant dameklassen akkurat som på Kvaløya skimarathon i går. Theodorsen satte for øvrig ny løyperekord.

- Det er et fantastisk skirenn, og i dag var det virkelig gode forhold underveis. Det er alltid morsomt å gå her, sier Theodorsen.

Theodorsens løp var såpass sterkt at hun kun ble slått av Christian Bugge tidsmessig. Theodorsen brukte 1.03.11 på de 23 kilometerne.

Bugges seier i Ulfstindrennet var hans tredje. Dermed fikk 24-åringen, som måtte ta steget ned til rekruttlaget til Team Nord-Norge foran årets sesong, også vandrepokalen til odel og eie.