Vertslaget KFUM gikk ut i hundre og ledet 2-0 etter fire minutter, men Sjarmtrollan ristet av seg sjokket og reduserte til 2-1 like før pause ved Lars Henrik Andreassen.

Etter hvilen skapte "Trollan" flere muligheter, men slet med å sette ballen i mål. Dermed tok Sjarmtrollan ut keeper Jørgen Vik for å spille overtall med fem mot fire, og planen funket.

For drøye minuttet før slutt fikk Milos Vucenovic muligheten, og spissen lot seg ikke be to ganger og satte inn 2-2.

Men med sekunder igjen å spille kom KFUM på en kontring, og da så ikke Andreassen andre muligheter enn å lage frispark. Og siden det var det sjette frisparket imot fikk KFUM straffespark. Keeper Vik gikk riktig vei, men straffen var meget godt plassert og KFUM gikk opp i 3-2.

Dermed tapte Sjarmtrollan helgens siste kamp, men alt i alt har de grunn til å være fornøyde etter to seire i går.