TUIL og Skjervøy barket sammen til vinterseriekamp søndag, i en kamp TUIL var store favoritter. "Dalingan" stilte med en veldig sterk tropp, men fikk en forferdelig start og til slutt endte det med uavgjort 1-1. Den rutinerte midtstopperen, Eirik Bertheussen, var allerede ferdig med kampen tidlig i første omgang etter å ha fått rødt kort.

- Det blir en veldig tøff kamp, men jeg synes vi leverer en veldig bra kamp med ti mann. Guttene viser styrke mentalt og klarer å holde fokus, og selv om vi var en mann mindre, syntes jeg vi styrte kampen, sier TUIL-trener Gaute Helstrup.

- En slik situasjon kan oppstå i en seriekamp, så det var greit at vi har vært gjennom det i en treningskamp, legger Helstrup til.

Testet ut to spillere

TUIL testet ut to spillere i dagens treningskamp. Elias Skogvoll startet kampen og spilte en god kamp.

- Jeg synes han bidrar med mye positivt i kampen, og det virker som han trives i gruppa. For øyeblikket er vi veldig fornøyd med han har vist fram, sier Helstrup.

Den andre spilleren er den tidligere Bodø/Glimt-spilleren Erlend Robertsen, som spiller i 4. divisjonsklubben Lokomotiv Tromsø.

- Han kommer inn i 2. omgang og gjennomfører en bra omgang, sier Helstrup.

- Det ser lovende ut

TUIL sin stall nærmer seg komplett.

- Vi er veldig godt fornøyd med dem vi har på plass. Vi har fått inn mange gode spillere, og har en fiks mellom rutinerte TUIL-spillere og sultne unggutter som vil utvikle seg. Det ser veldig lovende ut, sier Helstrup.

Viljar Nordberg er en svært aktuell spiller for TUIL, og kan være den siste brikken "Dalingan" mangler.

- Han tar med seg en liten familie, så det er en del ting vi må ordne for at han skal spille i TUIL-drakt neste sesong. Men vi håper vi får inn en-to spillere til, så skal vi være fornøyd, sier Helstrup.