Dermed overtar Flovik også spissproblemet i TIL. Zdenek Ondrasek sliter fremdeles med skade og er forventet ute i noen uker til.

– Vi har løst det på forskjellige måter. Vi har Runar Espejord som vi vet kan gjøre en god jobb. Samtidig kan Morten Moldskred spille spiss og det samme kan Jonas Johansen. Vi har flere alternativer og vi tar avgjørelsen av hvem som spiller på topp i morgen, sier Flovik.

En mann som er spillesugen, er Runar Espejord.

– Det hadde vært veldig gøy og spille, jeg håper så klart at jeg får muligheten. Siden Zdenek er skadet så er det ikke usannsynlig at jeg spiller, sier Espejord.

Jonas Johansen spilte spiss mot Ull/Kisa, og løste den oppgaven meget godt med to nettkjenninger.

– Det er samme for meg hvor jeg spiller, det får han Bård og Steinar avgjøre hvor på banen jeg skal være, sier Johansen.

Uten Steinar

Flovik er assistenttrener for TIL, men med Steinar på ferie så får han hovedansvaret for laguttaket.

– Vi savner så klart Steinar siden han er hovedtrener for gruppa, men jeg har vært trener i 20 år og spillerne har såpass mye erfaring. Dette har vi vært innforstått med lenge så det tror jeg vi skal løse fint, sier Flovik.

– Tøff match

TIL skal ut i nytt Europaeventyr når de drar til Estland for første kvalikrunde. Der skal de møte 3. divisjonslaget Santos Tartu.

– Jeg tenker at det blir en tøff fysisk match. Et lag som har aldri spilt i Europa før og har masse energi når de får lov å spille på hjemmebane med fulle tribuner. Det blir nok høyere tempo enn kvalitet, sier Flovik.

Mange av TIL-spillerne har mye erfaring fra Europa, men Jonas Johansen spiller sin første kamp i Europa League.

– Jeg har spilt Royal League for TIL, men dette blir en ny og morsom opplevelse, sier Johansen.

TIL har ikke brukt mange kalorier for å finne ut mer om det lille estiske laget de skal møte.

– Jeg vet veldig lite om spillerne og hvordan de spiller, men så lenge vi klarer å gjenskape de prestasjonene vi gjorde før ferien så skal dette gå bra, sier Johansen.