Sjarmtrollan fikk en god start på eliteseriehelgen i Oslo da de slo Kongsvinger 5-2 i formiddag, men midtveis i 2. omgang følte Kongsvinger seg snytt for en hands da Steffen Skogvang Pedersen satte inn det viktige 3-1-målet. Laget fra Hedmark protesterte kraftig mot dommerne, uten at det hjalp nevneverdig.

– Jeg synes ikke at det er hands, for jeg har armen helt inntil kroppen og ballen treffer meg på brystet og så vidt på armen, forklarer Pedersen som synes laget spilte seg opp etter en svak start.

– Vi blir bedre utover i kampen, og når det til slutt blir 5-2 er det fortjent at vi vinner, sier Pedersen.

Les også: Helt avgjørende helg for Sjarmtrollan

To tette

Det var lenge målløst i KFUM-hallen, men 40 sekunder før pause klinket Lars Henrik Andreassen inn 1-0 for Sjarmtrollan. Det kunne blitt et godt utgangspunkt foran andre omgang, men Kongsvinger utlignet kun sekunder etterpå og dermed gikk lagene til pause på stillingen 1-1.

– Det er en blanding av at vi er ukonsenterte og uheldige, men vi gutta viser en herlig innstilling etter pause, sier spillende trener Ola Rismo.

For da dommeren blåste i gang andre omgang var det liten tvil om hvor poengene kom til å havne. Andreas Løvland sendte "Trollan" opp i 2-1, før Skogvang Pedersen satte inn 3-1.

Da tok Kongsvinger ut keeperen for å spille overtall, men dette ga Sjarmtrollan store kontringsrom og Milos Vucenovic punkterte kampen med sin 4-1-scoring.

Les også: Fotballkjendisene fikk bank av Sjarmtrollan

Tiller i ettermiddag

Selv om Kongsvinger reduserte en gang var seieren aldri truet, og på tampen pyntet Løvland på resultatet til 5-2. "Løva" lovet to scoringer i denne serierunden på torsdagens trening, og han holdt dermed ord. Men det kan bli flere scoringer på Løvland i helga, for klokken 17.15 i ettermiddag skal Sjarmtrollan møte Tiller og i morgen er vertslaget KFUM motstander klokken 15.15.

Tiller spiller sin første kamp for dagen i ettermiddag, men Rismo tror ikke Trondheimslaget har noen fordel av den grunn.

– Vi tåler to kamper på en dag, og gleder oss veldig til å møte et godt Tiller-lag, sier Rismo om kampen som i utgangspunktet er den vanskeligste denne seriehelgen.