Norges nye landslagslege Jorid Degerstrøm ble lagt merke til under Norges treningskamp mot England i går kveld. Legen, som også jobber ved UNN i Tromsø, ble nemlig mottatt av plystring og jubel fra Wembley-publikummet da hun sprang på banen for å assistere skadde Mats Møller Dæhli.

iTromsø har ikke klart å komme i kontakt Degerstrøm selv, men landslagsspiller Tarik Elyounoussi hadde følgende å si etter hendelsen:

- Sånt skjer når en blond jente løper ut på banen. Det er vel litt uvant, sier han til Dagbladet.

- Var det overraskende?- Jeg la ikke så mye merke til det. Men det var tydeligvis gøy for publikum, utdyper han ovenfor avisen.

Degerstrøm tok over jobben fra Thor Einar Andersen - som var lagets lege i 12 år. Landslagstrener Per-Mathias Høgmo hadde bare gode ord å si om Tromsøkvinnen.

- Det er naturlig når vi nå går inn i en ny kvalifisering at vi gjør noen justeringer i støtteapparatet. Thor Einar har gjort en strålende jobb for landslaget gjennom mange år, og nå får vi inn en dyktig fagperson i Jorid. Hun har jobbet med toppidrett og toppfotball i åtte år, sier han i en pressemelding fra NFF.