SLUTT. TUIL vinner 2-1

90+2min - Strømmen presser på for scoring nå på slutten

90min - Det legges til 4 minutter

88min - Dobbelbytte for Strømmen. Thor Lange ut for Fredrik Nilsen og Tom Kristoffersen inn for Macardo Hamutenya

87min - Macardo med en kjempemiss i forsvar! Råde er plutselig alene med keeper, men berøringen er for dårlig og keeper får kontroll

86min - Kjempesjanse for Schulze! Header fra 6 meter, men Sørensen er raskt nede og gjør seg selv til en het kandidat til banens beste!

85min - inne i de siste fem nå. Strømmen slår langt og TUIL forsøker seg på kontringer. Ingen lykkes foreløpig med noen av delene

82min - Vegard Lysvoll går ut for Tor Martin Mienna

*Meget spennende på TUIL arena nå. TUIL jager en 2-0 ledelse, mens Strømmen er rask på kontringene

76min - Strømmen frempå nå med dobbelsjanse. Ender med corner som Amundsen for hodet på. Sørensen er der og redder TUIL

75min - Jonathan Barlow ut for Vetle Vinje

74min - Tomas Kristoffersen, Vegard Lysvoll og Kim Andre Råde kombinerer fint, men Bjørnsson rykker fint ut og avverger en stor sjanse for TUIL.

72min - Der scorer Strømmen etter et frispark rett utenfom sekstenmeteren. Ballen slåes rett ut til Eirik Schulze som banker ballen i mål. Herlig innøvd variant der fra Gunnar Halles gutter!

71min - Håkon Kjæve kommer inn for Andreas Sletvold

70min - Håvard Lysvoll pådrar seg gult kort

69min - Daniel Moen Hansen går ut for Ole Marius Aasen

65min - Kim Andre Råde er der igjen! Etter tiki-taka-fotball av TUIL avslutter han til venstre for keeper. Målgivende av Vegard Lysvoll

65min - George White avslutter fra seksten meter, men rett på Sørensen

64min - corner til Strømmen som ender utenfor etter en heading

*371 tilskuere på plass på TUIL arena

63min - Tomas Kristoffersen avslutter hardt, men dessverre rett på keeper.

60min - gult kort til Moen Hansen og Vegard Lysvoll etter krangling i forkant av frisparket

60min - Kristoffersen sender en svak ball bakover. Ramsland er gjennom og Bertheussen må ta et gult kort når han feller Ramsland

59min - corner til TUIL etter fint spill på kanten

56min - Lysvoll tar straffen selv og det står 1-0 til TUIL! Keeper er etter ballen, men skuddet er hardt til høyre for Bjørnsson

55min - Straffe til TUIL. Marius Amundsen feller Vegard Lysvoll.

54min - TUIL er klar for sin andre corner på rad nå. Den første var relativt ufarlig. Andre blåser Råde over fra 14meter

49min - Flere dueller i feltet etter corneren. Dommeren blåser frispark til det forsvarende laget

48min - Lysvoll frempå igjen, nå med en avslutning fra skrått hold som Bjørnsson får en finger på. Corner til TUIL

47min - TUIL åpner med frekt spill på kanten, men keeper Bjørnsson er med på notene

45min - andreomgang er startet

PAUSE

45+1min - Ramsland med dagens desidert største sjanse! Avslutter fra kloss hold, men Sørensen er nede å gjør en fantastisk redning.

45min - det legges til 1 min tillegg i første omgang

42min - Tomas Kristoffersen med frispark på hjørne av sekstenmeteren. Skuddet er nok ment som et innlegg, men det blir en sjanse av legget når ballen stusser gresset og fyker rett mot keeper som ikke har full kontroll.

38min - Thor Lange pådrar seg et gult når han feller Bertheussen. Midtstopperen blir liggende, men kommer seg på bena igjen etter en liten sjekk.

34min - George White har vært farlig frempå flere ganger. Denne gangen glir han i det han er på vei til å avslutte

30min - corner til Strømmen etter mye rot i TUIL-feltet - ingenting kommer ut av det påfølgende hjørnesparket

23min - Strømmen er frempå nå med et hjørnespark som ender med store protester fra samtlige spillere i sort. De mener Bertheussen bruker hånda, men dommeren vinker spillet videre.

20min - Bertheussen river ned Moen Hansen som nesten er gjennom som bakerste mann. Bertheussen slipper unna noe som fort kunne vært et rødt kort.

18min - El Haj er oppe igjen. Småfarlig av Bertheussen.

18min - El Haj blir spilt gjennom i TUILs felt. Avslutningen går utenfor, men Bertheussen er der å forstyrrer El Haj som blir liggende etter duellen.

17min - TUIL med et lite press nå. Sist nå med avslutning fra Kristoffersen, men like utenfor.

13min - TUIL kommer til dagens første avslutning da Håvard Lysvoll fikk skyte fra 20 meter. Ballen fyker derimot langt over mål

11min - corner til TUIL, men keeper henter den enkelt ned

10min - Ikke mye å skrive om på TUIL arena så langt. Ingen store sjanser til noen av lagene. TUIL slår mye langt, men ballen triller ikke helt deres retning

3min - det er lett snødrev i Tromsdalen i åpningsminuttene, men det er ingen problemer å spille fotball på kunstgresset

1min - kampen er i gang

TUILs lag: Eirik Sørensen – Steffen Pedersen, Ludvig Rinde, Eirik Bertheussen, Hans Åge Yndestad – Håvard Lysvoll, Tomas Kristoffersen, Kim Andre Råde, Jonathan Barlow – Andreas Sletvold, Vegard Lysvoll

Strømmens lag: Haraldur Bjørnsson – Thor Søndergaard Lange, Miguel Macardo Hamutenya, Steinar Ryen Strømnes, Marius Amundsen – Eirik Schulze, Mustapha Achrifi, Mahmoud El Haj, George White Agwuocha – Daniel Moen Hansen, Martin Ramsland

TRE POENG: TUIL jubler for scoring i kampen mot Alta sist uke. I dag kunne de feire tre poeng i serieåpningen. Foto: Håkon Steinmo