Spillende trener Ola Rismo og hans lagkamerater spilte festfotball da Nordpolen ble slått hele 6-1 i lørdagens eliteseriekamp i futsal.

– Vi åpner litt usikkert, men samtig føler jeg vi har god kontroll når vi går opp i 1-0-tidlig, forteller Rismo.

Milos Vucenovic var sterk i feltet og smalt ballen i mål, men midtveis i omgangen utlignet Nordpolen. Så bestemte Isak Krogstad seg og hamret ballen opp i nettaket til ellevill jubel fra de oppmøtte. Dermed kunne "Trollan" ta med seg 2-1-ledelse og en god følelse inn i garderoben.

– Der lukker jeg øynene og prøver egentlig bare å få unna et skudd, sier målscorer Krogstad og ler.

– Jeg har fått høre det så mye i det siste, at jeg må skyte mer. Så da tenkte jeg bare hvorfor ikke? Jeg fikk en del rom, og det var deilig å se den gå i mål, forteller Krogstad.

Les også: "Trollan" vil ha revansje

Klasseforskjell

Etter hvilen var Sjarmtrollan klart best, og da Rismo la på til 3-1 virket kampen kjørt. Tobias Schjetne, Sondre Thorsteinsen og Milos Vucenovic scoret de tre siste målene, og det var klasseforskjell på lagene i kveldens kamp.

– Vi hadde ikke forventet at vi skulle være så overlegne, men vi vet at vi er gode og drømte selvsagt om dette. Dette er et resultat av hardt arbeid, sier Rismo som samtidig berømmer publikum.

– Det var et fantastisk publikum her i dag! Dette ga mersmak, sier Rismo med et stort smil om munnen.

Les også: Sjarmtrollan kan ta seriegull

Gullkamp

Dermed fikk Sjarmtrollan revansje for 3-4-tapet tidligere i januar, og befestet sin posisjon i toppen av futsaleliten i Norge. Laget ligger på andreplass, kun poenget bak ledende Sandefjord. Bak følger både Grorud og Vegakameratene med to kamper mindre spilt, men en ting er i hvert fall sikkert. Det blir en skikkelig kamp hele veien inn for å vinne eliteserien i futsal denne sesongen. Men gullkamp vil ikke Rismo høre snakk om.

– Vi tar selvfølgelig en kamp av gangen og teller opp til slutt, sier Ola Rismo med et glimt i øyet.

Ola Rismo, Isak Krogstad, Milos Vucenovic og Tobias Schjetne jubler for Krogstads viktige 2-1-scoring. Foto: Anders Rossvoll