NTG Tromsø og Fløya har søkt etter ny trener til fotball-linja og damelaget i inntil 70 prosent stilling fra 1. august. For øyeblikket er det ingen kandidater verken på plass for damelaget til Fløya eller NTG.

Nå kan det gå mot at hver sin leir får egen trener.

– Det mest ønskelige er at en trener er både hos oss og NTG, for med to trenere må det samarbeides veldig tett, daglig leder i Fløya, John Willy Olsen.

- Det mest ideelle er at en trener har ansvaret for begge deler, men uansett har Roger innført en treningskultur og systematikk på NTG og som jeg regner med våre trenere planlegger og videreføre, sier sportsdirektør ved NTG, Sture Grønli.

Les også: Drage klar for ny klubb

- Flust av trenere på Alfheim

Nå ser det ut til at verken NTG Tromsø eller Fløya har noen på plass innen 1. august, uten at det stresser noen av partene.

– Slik det ser ut nå så blir Roger med oss videre til kanskje september, men vi er veldig tilbakelente på dette og stresser ikke med å finne ny trener, sier Olsen.

Det kan fort hende det går ut sesongen uten en hovedtrener.

– Men vi skal ha en på plass til 2017-sesongen. Uansett er vi veldig fornøyd med trenerteamet som vi har akkurat nå, sier Olsen.

På NTG er det heller ikke et veldig stort problem at ingen trener er på plass.

- Vi har flust av trenere på Alfheim, og for oss går det ganske greit. Vi prater med Fløya og det samarbeidet har fungert bra, men om det ikke løser seg så finner vi en løsning internt, sier Grønli.

Les også: Nå søker Fløya etter Roger Nilsens erstatter

- Samarbeidet har fungert bra

Både NTG og Fløya ønsker et samarbeid.

- Det har vært et kjempefint samarbeid til nå, og på sikt er det mest ønskelig å ha en trener, sier Grønli.

- Det beste er at en har styring på begge deler, slik at man unngår at det blir kjørt en knallhardtrening hos NTG, også en like intensiv økt hos oss. Det samarbeidet vi har med NTG har fungert veldig bra, sier Olsen.

UPROBLEMATISK: Sture Grønli ser ikke problemet med å ha to forskjellige trenere ved NTG og for Fløya-damene. Foto: Jon Terje EiteråJon Terje Eiterå