Mens Bravo står med full pott på årets ni første kamper, så har Junkeren avgitt færrest poeng av de andre lagene så langt med sine to tap. Dermed vil Bravo langt på vei ha sikret opprykket dersom det blir seier mot nettopp Junkeren på hjemmebane i dag.

– Ja, kan nok si meg enig i det. Slik det ser ut foreløpig under oss skal det mye til hvis vi ikke skal klare det, sier kaptein Malin Myrvoll.

I høst vant Bravo bortekampen mot samme lag med ett mål etter et sent vinnermål.

– Vi forbereder oss selv på en tøff fight. Junkeren er et godt lag, advarer trener Marie Gerbron.

Les også: Sliteseier for Bravo mot TSI-reservene

Forsterkninger?

Bravo har spilt opprykkskvalik de to siste sesongene. Da har man hentet inn spillere midtveis i sesongen, enten over en lengre periode eller bare til selve kvalikhelga.

– Vi ønsker alle velkommen. Jo bedre vi er, jo bedre vil det være resten av sesongen. Men vi har ingen konkrete ting på gang, ikke nå, sier Marie Gerbron.

Samtidig er hun klar på ett forhold, dersom Bravo skal forsterke troppen som foreløpig er ubeseiret i seriespillet.

– Vi vil ikke ha spillere som bare kommer for kvalikhelga. Hvis vi skal ha flere spillere så må de komme i to-tre måneder, sier Gerbron og utdyper:

– Det er ikke bra for lagmoralen. Håndball er en lagsport. Det er hardt å ha noen som bare kommer inn på kort sikt, sier Bravo-treneren.

Les også: Tror på A-lagsdebut for Fredrik (18)

Samspilte

Malin Myrvoll støtter standpunktet.

– Vi har hatt erfaring tidligere med spillere som har kommet inn kun for kvalik. Det er sånn at håndball er en lagsport. Man må ha et samspill for å klare det, sier Bravo-kapteinen og slår fast:

– Jeg er nok enig med Marie at det holder ikke å komme inn bare til én helg hvis ambisjonene er å klare et opprykk. Det handler om å bli godt kjent med spillerne.