Vanligvis er den karismatiske amerikaneren svært langt nede etter et tap. Til tross for at Storm nå kun er klar for bronsefinale var han fornøyd med laget.

- I dag er jeg stolt av guttene. Vi møter et veldig bra lag, og gjør en bra innsats i dag, sier Webb.

Og det hadde han grunn til. Storm-guttene, anført av Aslak Smalås og Kiril Raykov, fikk seriemester Gimle til å se ut som miniputter til tider.

- Kiril og Aslak gir oss en vitamininnsprøytning, og plukker noen viktige baller på avgjørende tidspunkt, sier Gary Wallace.

Klasseforskjell

I første og andre periode var det soleklart hvem som ble nummer én og fire i grunnspillet. Men etter pause tok Storm seg opp, og tok inn hele forspranget.

- I pausen ba jeg om innsats. Og laget svarer med en utrolig innsats. De blødde for drakta, og gjør at vi kan forlate parketten med hevet hode.

- Årsbeste?

- Det er godt mulig.

Til tross for at han tar tapet med fatning, er Webb skuffet over at Storm er ute.

- Ja, det blir enten seier eller tap, og det er ikke gøy å tape, sier Storm-treneren.

Bronsefinale

Men det var også mye skuffelse å spore i Storm. De fleste blåkledde hang med hodet etter 65-71-tapet.

- Det var skikkelig bittert at det ble tap til slutt. Da vi hentet inn forspranget var det en enorm stemning i laget, sier Nicholas Phillip.

Etter tapet mot Gimle venter Asker i bronsefinalen i morgen.

- Nå blir det bare å dra tilbake til hotellet og slappe av. Vi kan ikke henge med hodet om vi skal bli klare for kamp i morgen, sier Gary Wallace.