Grorud åpnet kampen best, og ledet fortjent med 3-0 til pause. Etter hvilen våknet Sjarmtrollan, og anført av en pigg Milos Vucenovic prøvde de på en helhjertet snuoperasjon.

Vucenovic satte tre baller i nettet, der spesielt den siste var en meget sterk prestasjon.

Han fikk ballen feilvendt, og ble revet over ende. Men fra liggende posisjon klarte han å få sparket kula i mål. Scoringene ble imidlertid bare trøstemål, for Grorud scorte fire ganger etter pause.

Vant serieåpningen

I går kveld serieåpnet Sjarmtrollan med å slå hjemmelaget Tiller med hele 5-0.

Det var målløst etter en jevnspilt 1. omgang, men i løpet av åtte magiske minutter av 2. omgang avgjorde "Trollan" kampen.

Tom-Erik Bang Kristiansen, Andreas Løvland og Milos Vucenovic inn ett hver, i tillegg til at Lars Henrik Andreassen scoret to.

Sandefjord i morgen

I morgen avslutter Sjarmtrollan åpningshelgen med kamp mot Sandefjord. Laget fra Vestfold kom på 4. plass, kun to poeng foran "Trollan" forrige sesong.

Simen Johansen og Ola Rismos menn vant riktignok begge oppgjørene innbyrdes med 3-0 og 5-1 sist sesong.

Derfor ha gode muligheter til å ta med seg seks poeng hjem fra helgens åpningsrunde.