I årets BLNO-sesong vil itromso.no streame samtlige hjemmekamper for Tromsø Storm.

Stein Eilertsen og Slettli Hansen vil utgjøre en fast kommentatorduo.

- Jeg er utrolig fornøyd med å ha fått Vegard på laget. Han har inngående kjennskap til og har spilt mot de aller fleste lagene. Med han ved min side føler jeg meg trygg på oppgaven, sier Eilertsen forventningsfullt.

Rett fra spillerrolle

Vegard Slettli Hansen spilte på Storm så sent som i fjor. Nå skal han i stedet bekle en ekspertkommentator-rolle for itromso.no.

- Det tror jeg blir artig. Det blir en litt annen måte å se kamper på. Når jeg ikke kan spille så kan jeg hvertfall kommentere og være litt aktiv, sier 34-åringen.

- Nå håper jeg bare at Vegard ikke gjør comeback som spiller før ørtende gang slik at vi mister han som kommentator, humrer Eilertsen.

Selv har 29-åringen dekket basket for iTromsø i en årrekke, og interessen for sporten strekker seg enda lengre tilbake i tid.

- Jeg var på mine første kamper allerede på tidlig 1990-tall, da laget fortsatt het TBK. Jeg har alltid vært begeistret for basketball og tror dette blir gøy.

Spennende spillere

Nå gleder Vegard Slettli Hansen seg til å følge et Tromsø Storm-lag med flere nye og spennende fjes tett.

- Vår nye bergenser (Arne Ingebrigtsen) er veldig bra. En god skytter som er høy og atletisk. En annen nykommer, Keon Lawrence, er ganske liten og lett, men hopper "ut av hallen". De blir spennende å se, sier han.

Han gleder seg også over et solid lokalt preg på årets Tromsø Storm-lag.

- Blant ungguttene som ikke har fått så mye spilletid før er det mye spennende. Audun Bangsund er et kjempetalent og det er artig med en lokal kaptein i Aslak Smalås. Han kommer til å bli en god ledertype, mener Hansen.

På søndag er det klart for første kamp på itromso.no mot fjorårets bunnlag Centrum Tigers.

- Jeg tror det blir en jevnere liga enn i fjor. Jeg tror ikke man får de samme bunnlagene som taper nesten alt av kamper. Flere vil bite godt fra seg, melder Vegard Slettli Hansen.