– Christer er en spiller med både fart og scoringsferdigheter. Nå har TIL fått sett han litt i aksjon, og så blir det spennende å se hva de velger å gjøre. Vi som er fra nord håper jo at mange fra landsdelen spiller for TIL, sier Nilsen.

Johnsgård selv syntes det var hyggelige ord å få fra Nilsen. Til uka skal han i møte igjen med "Gutan", og da håper han på å få et svar på hva de velger å gjøre.

– Magefølelsen sier verken det ene eller andre, men jeg er i hvert fall fornøyd med det jeg fikk vist på treningene, forteller Christer Johnsgård.

Seier på straffer

Steinar Nilsen og Christer Johnsgårds lag gikk seirende ut av kjendiskampen i Dagligvarecupen lørdag formiddag i Skarphallen. Selve kampen endte 8-8, og det måtte dermed straffesparkkonkurranse til for å kåre en vinner. Ingvar Olsen fikk sjansen til å avgjøre, og var iskald fra krittmerket.

Kampens store høydepunkt kom riktignok midtveis i 2. omgang da Steinars bror, Roger, kastet seg rundt og scoret på et brassespark som fikk hele hallen til å juble av begeistring.

– Det er det beste som har skjedd i Skarphallen på noen år, han blir nok liggende i stabilt sideleie resten av kvelden. Det var herlig å se, sier Steinar Nilsen om brorens mål og gliser.

SE OGSÅ: Byens butikker kliner til for barna på UNN

Super-Svendsen

I år som i fjor deltok også Truls Svendsen på kjendiskampen, og han viste flere lekre detaljer. I tillegg til å score to mål hadde han en dragning og påfølgende assist til en scoring som alene var verdt inngangspengene.

Sparebanken Nord-Norge og Kim Daniel Arthur sponset scoringene fra kampen, og takket være den målrike affæren ble det spilt inn over 20.000 kroner til Barne- og ungdomsklinikken på UNN.

Dette var det sjette året Dagligvarecupen ble arrangert, og det tredje året det ble spilt kjendiskamp. Inntektene fra turneringen går til å bygge en klatrevegg på UNN.

Truls Svendsen på vei fremover etter en lekker dragning. Sekunder senere lå ballen i mål. Foto: Anders Rossvoll
Roger Nilsen gratuleres av speaker Kristian Figenschow med sin lekre scoring. Foto: Anders Rossvoll