Dagen starter vanligvis kl 06.00. Da er det standard frokost på hotellrommet med;en blanding av havregryn, yoghurt, rosiner, honning, og energidrikk. Grunnen til at frokosten inntas på rommeter fordi hotellene ikke serverer frokost så tidlig. Alt jeg skal ha med meg under løpeturen er ordnet kvelden før; drikkesekk og belte er fylt med tilsammen cirka to liter, jeg har med flere energibarer, banan, nøtter, rosiner og gjerne litt brød. Underveis går jeg noen minutter en gang i timen og spiser. Drikke gjør jeg hvert 20 minutt. Som regel etterfyller jeg med drikke fra en kiosk/bar langs caminoen.Her kan du følge Alf minutt for minutt

Jeg bruker 4,5 - 5 timer på en maraton her i Spania. Etter endt løping er det viktig å få i seg kald drikke; gjerne en øl og et næringsrikt måltid så fort som mulig. Etter innsjekk på hotellet skriver vi til iTromsø før jeg sover en times tid.

Middag prøver vi å spise senest klokken 20.00, men det kan være vanskelig å finne restauranter som er åpne så tidlig. Vi tar tidlig kveld da det er viktig å få nok søvn og hvile før en ny maraton skal løpes.