Benny Lekstrøm: 3

Feilberegnet fullstendig et Ørjan Hopen-frispark og forærte gjestene 0-1-scoringen. Sjanseløs på scoring nummer to. Bortsett fra dét, hadde han lite å gjøre.

Hans Norbye: 5

Gjorde en god og viktig sikringsjobb før pause. Grei kontroll defensivt, kunne bidratt mer framover. Pådro seg en skade og ble byttet ut i pausen.

Simen Wangberg: 6

Stor trussel på dødball. Flott hæl-assist til Johansen. Trygg bakover og samarbeider bra med Gjesdal. Byttet ut i det 70. minutt.

Henrik Gjesdal: 4

Starter bra, men ble fullstendig fraløpt da Nest Sotra reduserte til 2-3. Flink til å lese spillet, men falt prestasjonsmessig utover i kampen.

Lasse Nilsen: 5

Viste fin fart og teknikk fra sin venstreback-posisjon. Her har TIL nok en spennende unggutt på gang.

Thomas Kind Bendiksen: 6

Søkte ball og trakk som vanlig i trådene. Flott assist til «Kobra». Må fortsatt bli mer målfarlig. Litt for lik Jonas Johansen når begge spiller på midtbanen.

Jonas Johansen (spilte for lite for å bli vurdert):

Misbrukte en god mulighet til å utligne da han fikk ballen for lagt foran seg (25. minutt). Ble skadet i samme situasjonen og måtte byttes ut.

Remi Johansen: 7

Vippet flott inn 3-1 etter corner i det 50. minutt. Hans niende seriemål denne sesongen. Sterk og god i midtbanerollen.

Magnus Andersen: 6

Løp som vanlig mye, men lyktes ikke med alt. Hadde flere brukbare muligheter. Viktig assist til «Kobra»

Zdenek Ondrasek: 6

Får en OK sjanse tidlig, men blir blokkert. En del bom og sleivtreff i starten. Sved en kjempesjanse rett før pause. Flott assist til Drage. Lyktes endelig da han stusset inn 2-1 på overtid av 1. omgang.

Thomas Drage: 6

Banket inn utligningen på overtid av 1. omgang. Jobbet bra, men burde fått til enda mer sluttprodukt. Forsvant litt ut av kampen.

Morten Moldskred: 5

Spilte 71 minutter (inn for Johansen). God avslutning før pause som keeper slo i stolpen og ut. Var nære på flere ganger i starten, men forsvant litt ut av kampen utover i 2. omgang.

William Frantzen: 5

Inn for Norbye (45. min.) Frisk og villig offensivt, men timingen satt ikke hver gang.

Miika Koppinen:

Fikk 20 minutter for Wangberg på slutten. Ble for lett vendt bort og Nest-Sotra fikk dermed en brukbar mulighet ti minutter før slutt.

På grunn av en teknisk feil har børsen dessverre falt ut av dagens papirutgave!