90+3 min: Der blåser dommeren. Gutan vinner 3-1.

90+1 min: HBK virker å ha gitt helt opp. De får et frispark på midtbanen, men ingenting kommer ut av dette.

90 min: Frantzen inn for Drage

87 min: Fojut markerer seg med en gang. Heading som så vidt går utenfor. Igjen ser vi den tidligere midtstopperen i en leken offensiv rolle.

86 min: Moldskred ut - Fojut inn

85 min: Det har roet seg AKA Arena. TIL tar nok tre poeng og står dermed med 9 poeng av 9 mulige.

81 min: TIL-frispark nesten nede ved hjørneflagget. Gutan velger en kort variant. Lik som kort corner blir dette aldri noe av...

79 min: Simen Wangberg går ned for telling. Ballen sparkes utover sidelinjen. Midtstopperen kommer seg opp igjen for egen maskin.

77 min: Flott TIL-spill fremover, men en siste kross blir taklet bakover av en HBK-spiller. Ballen spretter i tverrliggeren og ut. Corneren blir klarert til ny corner.

72 min: Morten Moldskred finter seg nydelig fri inne i HBK-boksen og kommer til fint skuddhold. Men det harde skuddet går like over.

71 min: TIL kan kontre, og Moldskred finner Johnsen. Men den tidligere TUIL-splleren mister balansen når han skal spille ballen videre og vinner kun et innkast.

69 min: Riski spilles fri helt alene med Lekström, men blir avvinket for offside.

66 min: Kampbildet har jevnet seg mer ut nå. Men enn så lenge virker det farligere når TIL er i angrep.

63 min: TIL bytter. Lars-Gunnar Johnsen kommer inn for Zdenek Ondrasek. Morten Moldskred flyttes opp som spiss.

61 min: TIL mer fornøyd med å holder ballen i laget nå. Og det lykkes de godt med.

59 min: Hans Norbye avskjærer et innlegg og header utover egen dødnlinje. En sjelden corner for hjemmelaget, som skrus over dødlinja på motsatt side.

57 min: Hønefoss forsøker å løfte laget, men slurver i pasningsspillet. Foreløpig lite som ligner på en sluttspurt fra hjemmelaget.

54 min: TIL fortsetter å male på. Andersen legger igjen til Moldskred, som kommer i stor fart og avslutter på første touch. Skuddet går like utenfor stolperota. Jarosinki hadde kanskje kontroll der.

52 min: Morten Moldskred får masse rom på høyresiden. Svinger inn et nydelig innlegg mot bakre stolpe til Zdenek Ondrasek. Den tsjekkiske panserspissen scorer i sin tredje kamp på rad! 3-1 til "Gutan" - kan det bli årets tredje seier?

50 min: Miika Koppinen med en viktig blokkering når Roope Riski drar til med en avslutning  inne i TIL-boksen.

49 min: Hjemmelaget kommer til en avslutning. Først blir Aleksandar Sollis frisparkforsøk blokkert, før returballen skytes langt utenfor.

46 min: Kampen igang igjen. Hjemmelaget har byttet ut Kristjan Örn Sigurdsson, og satt inn Ole Petter Berget.

45+1 min: Pause. TIL går i garderoben med ledelse 2-1.

45 min: Aleksander Solli får gult kort for protester.

45 min: Jonas Johansen pådrar seg frispark litt inne på egen banehalvdel i en duell med Christian Aas. Jevnere i banespillet det siste kvarteret.

44 min: "Tromsø by e' nydelig" synger bortefansen. Men når sant skal sies er ikke Hønefoss så aller verst på denne 2. påskedagen heller: Sol, nærmere 20 plussgrader og TIL i ledelsen.

42 min: Kind Bendiksen spiller med stor selvtillit der ute. Kjører en ny piruett, men får ballen litt for langt foran seg denne gang. Hjemmelaget rydder unna.

41 min: Morten Moldskred får gult kort når han kommer inn med en sen takling bakfra på Kamar Qaka. Hansen får kjapt opp det gule kortet.

38 min: Hjemmepublikum er i harnisk når de føler Hønefoss blir snytt for straffe. Kent-Are Antonsen feilberegner en crosspasning, og Morten Hæstad får ballen på hjemmelagets høyreside. Fosser ned mot dødlinja, og prøver et innleggsforsøk. Reprisen viser da også at ballen går i hånden på Antonsen, så blir spørsmålet hvor unaturlig posisjon armen var i. Dommer Bjørn Hansen gir uansett ingenting.

36 min: "Kobra" får litt juling i duellene i dag. Går ned for telling igjen etter å ha fått Örn Sigurdsson over hodet sitt i en luftduell. Men igjen kommer tsjekkeren seg på beina og fortsetter kampen.

35 min: Kind Bendiksen nær ved å bli tomålsscorer etter flott fotball av TIL! Kind Bendiksen og Andersen kombinerer inne i Hønefoss-feltet, og tilslutt får førstnevnte dra til fra 12-13 meter. Skuddet går en liten halvmeter utenfor. Der hadde nok ikke Jarosinski helt kontroll.

32 min: Thomas Kind Bendiksen banker ballen i krysset, utagbart for Jarosinski, som uansett går feil vei.

31 min: TIL får straffe! Zdenek Ondrasek får ballen feilvendt like innenfor 16-meteren på høyresiden. Blir dratt ned, og linjedommeren i perfekt posisjon markerer for straffespark. Unødvendig sett med hjemmelagets øyne, men ser ut til å være greit dømt.

30 min: Så utligner hjemmelaget! Roope Risku banker ballen kontakt i mål fra 12 meter.

29 min: Jonas Johansen er våken og snapper om en tversoverpasning fra Hønefoss. Fosser fremover og slår videre til Magnus Andersen. Men hjemmeforsvaret får klarert unna til innkast.

28 min: Thomas Kind Bendiksen med et lite kunststykke av en piruett inne i midtsirkelen. Men overgangsmuligheten glipper etter en svak pasning fra Moldskred mot Drage.

26 min: Hjemmelaget på en sjelden visitt. Man prøver å spille fri Roope Riski i bakrom, men der er Simen Wangberg med en god klarering. Bunnsolid kamp av trønderen så langt.

25 min: Zdenek Ondrasek må få tilsyn av TIL-fysio André Sørensen, men går relativt greit av banen etter det. Kommer nok tilbake i spill.

22 min: Morten Moldskred forsøker seg, men skuddet går like over mål.

21 min: Magnus Andersen felt en liten meter utenfor straffefeltet, og TIL får frispark i meget farlig posisjon.

20 min: Det er litt lekestue nå. Thomas Drage vender seg nydelig fri og banker til. Den farlige avslutningen går via en Hønefoss-spiller til ny corner.

18 min: Jonas Johansen gir TIL en meget fortjent ledelse! Nettopp Johansen spiller Magnus Andersen nydelig fri. Han avslutter to ganger på Jarosinski, som begge gangene må gi retur. På den andre er Johansen frempå, får vendt opp og skyter TIL i ledelsen!

16 min: Magnus Andersen kommer ned til dødlinja etter godt forarbeid av Hans Norbye. Slår et innlegg som Ondrasek igjen får hodet på, men avslutningen sklir av pannen og over mål. Ganske nært igjen.

13 min: Corneren blir resultatløs. Men foreløpig power play fra "Gutans" side. "Få tak i ballen, gutter!" er den nøkterne, men desperate bønnen fra hjemmepublikum.

12 min: Magnus Andersen setter fart og får skyte upresset fra drøyt 20 meter. Et hardt og godt forsøk som Jarosinski må ut i full strekk for å slå til corner.

10 min: Ny god TIL-mulighet. Hans Norbye slår ballen håpefullt opp mot Ondrasek. En svak klarering fra hjemmelaget havnet i stedet hos Thomas Drage. Han tar fint ned ballen og setter fart. Med to forsvarere i hælene går han helt inn i boksen. Fra skrått hold blir det en mellomting mellom avslutning og innlegg mot Ondrasek, som klarerer til corner. Den fører ikke til noe.

8 min: TIL fortsetter å svinge inn innlegg. Denne gangen et meget godt et fra Kent-Are Antonsen. Finner pannebrasken til Zdenek Ondrasek foran HBK-målet, men spissen får ikke ordentlig treff på headingen som går via bakken og over mål.

7 min: TIL kjører på nå. Magnus Andersen får forsere inn i straffefeltet til Hønefoss, men misser i pasningen mot Ondrasek.

6 min: Jonas Johansen, Thomas Kind Bendiksen og Kent-Are Antonsen kombinerer fint på venstresiden. Ender med at Antonsen kommer i innleggsposisjon. Slår hardt inn mot boksen, men hjemmelaget får headet unna ved første stolpe.

4 min: TILs tur til å flytte opp mange spillere på dødball. Men Jarosinski kommer ut og bokser Drages innlegg langt ut i banen.

3 min: Mats André Kaland får ballen feilvendt inne i TIL-boksen. Går i bakken og hjemmepublikum roper halvhjertet på straffespark for dytt i ryggen. Ser helt riktig ut å la den passere.

2 min: Thomas Drage holder igjen en Hønefoss-spiller og får frispark mot seg. Hjemmelaget flytter opp spillere, men legget er for dårlig og TIL klarerer enkelt.

1 min: Der er kampen i gang!

14.47: "Gutan" går i garderoben for en siste pep-talk før avspark om et snaut kvarter. Foreløpig nesten like mange TIL-supportere som hjemmesupportere på AKA Arena - det er nærmere 100 TIL-supportere i borteseksjonen.

TILs storscorer Zdenek Ondrasek måtte forlate treningen i går grunnet sykdom, men er spilleklar til dagens kamp mot Hønefoss BK.

- Zednek er frisk og spiller, sier sportssjef Svein-Morten Johansen på AKA Arena.

SE VIDEO: "Gutan" går for seier mot Hønefoss