Grøvdal trener med sykdom

– Hun har god allmenntilstand.

Karoline Bjerkeli Grøvdal har gode medaljemuligheter i EM.  Foto: Poppe, Cornelius / NTB scanpix

andreidretter

Et av Norges største gullhåp, Karoline Bjerkeli Grøvdal, sto over torsdagens pressetreff, men trener normalt før kvalifiseringen på 3000 meter hinder i EM.

Det opplyser landslagslege Ove Talsnes i en pressemelding fra Norges Friidrettsforbund.

Onsdag kom beskjeden om at Grøvdal hadde pådratt seg lettere irritasjon i halsen. Dagen etter hadde Talsnes mer positive nyheter.

– Hun har sår hals, men trente i går. Hun skal trene i kveld og har god allmenntilstand, heter det i pressemeldingen.

En voldsomt god prestasjon i Monaco nylig, der hun løp inn til 9.18,36 og årsbeste i Europa, har gitt henne favorittstempel før finalen på avslutningsdagen søndag.

– Hun er ikke spesielt utsatt for problemer med luftveiene. Det er snakk om flaks og uflaks. Hun har hatt uflaks, men det er ingen endringer i planen når det gjelder start innledende heat på 3000 meter hinder fredag formiddag, avslutter Talsnes i pressemeldingen.

Kvalifiseringen fredag har startskudd klokken 12.30.

(©NTB)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

andreidretter