Ingen vil si hvorfor Henrik Ingebrigtsen står over Bislett Games

Stevnet i Oslo blir en profil fattigere.

Henrik Ingebrigtsen (t.h) er ikke på startlista til Bislett Games.   Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix

andreidretter

Henrik Ingebrigtsen er ikke på startlista til friidrettsfesten Bislett Games i den norske hovedstaden torsdag, men vil ikke si hvorfor på spørsmål fra NRK. 

Brødrene Ingebrigtsen, Jakob, Filip og Henrik, har alle vært på reklameplakater for det kommende friidrettsstevnet Bislett Games torsdag, men på startlistene finner man kun navnene til de to yngste.

Jakob skal løpe en engelsk mile i U20-klassen, mens regjerende EM-mester på 1500 meter, Filip, skal løpe den distansen, som avslutter hele stevnet.

Også Henrik skulle ha løpt, men navnet hans har fortsatt til gode å dukke opp på startlisten.

Tause

På spørsmål fra NRK vil verken trener og far Gjert Ingebrigtsen, stevnegeneral Steinar Hoen eller Henrik Ingebrigtsen selv uttale seg om hvorfor.

Løperen selv sa imidlertid til NRK søndag kveld at det vil komme en pressemelding «om et par dager».

Ingebrigtsen har slitt mye med skader de siste sesongene, og har også hatt problemer denne sesongen.

Det er uvisst om det er skader som setter han ut av Bislett Games. Han står også fritt til å melde seg på nærmere stevnet, som er torsdag

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

andreidretter