Jakobsson nær norsk rekord i svømme-EM

Sindri Thor Jakobsson (22) var tre hundredeler fra å tangere den norske rekorden på 50 meter butterfly, men det holdt ikke til finaleplass i svømme-EM søndag.

Sindri Thor Jakobsson. (arkivfoto)  Foto: Bernadett Szabo, Reuters

andreidretter

Bergenssvømmeren endte på 16.-plass med tiden 23,50 i semifinalen. Dermed besitter Aleksander Hetland fortsatt den norske rekorden på 23,47. — Det er litt surt med det innslaget, men jeg hadde aldri trodd at jeg skulle være så nær norsk rekord på denne distansen, sa Jakobsson til simma.nu.

Jakobsson gikk videre fra forsøksheatene med 17. beste tid. I semifinalen svømte han ti hundredels sekund raskere, men endte sist i sitt heat.

Han var 32 hundredeler unna en finaleplass.

Ingen av de øvrige norske som var i aksjon i Herning søndag klarte å ta seg videre til semifinalene. På 4 x 50 meter medley ble det norske kvinnelaget diskvalifisert i forsøksheatet.

(©NTB)

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

andreidretter