Norsk pokers «gudfar» er død

Den norske pokerspilleren Thor Hansen er død, 71 år gammel. Han ble blant annet verdensmester to ganger.

Thor Hansen var kjent som en av norsk pokers største pionérer.   Foto: Rolf Øhman/NTB scanpix

andreidretter

Hansens venner fikk beskjeden onsdag morgen, skriver Poker.no, som omtaler ham som en «gudfar» i pokermiljøet.

Thor Hansen vokste opp på Lilleaker i Oslo, men har tilbrakt store deler av livet i Los Angeles og Las Vegas. Han har vunnet – og tapt – et tresifret antall millioner, ifølge Nettavisen.

(©NTB)

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

andreidretter