Suzann Pettersen er gravid

Suzann «Tutta» Pettersen (36) er gravid, men skal fortsatt satse på golfkarrieren.

Golfspiller Suzann Pettersen er gravid, men sier at hun fortsetter å satse på golf.   Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

andreidretter

Om ikke lenge venter en helt ny tilværelse for den norske golfproffen Suzann Pettersen og hennes ektemann Christian Ringvold.

Paret venter barn, men det betyr ikke at Pettersen trapper ned på golfbanen.

– Alle de rundt meg er veldig happy, og innforstått med at målet er å komme tilbake på golfbanen så kjapt som mulig. Jeg har altfor mye golf i meg til å gi meg. Det blir bare et annet type liv, sier Pettersen til VG.

– Jeg kommer til å søke erfaringer fra andre utøvere som har vært i samme situasjon tidligere, og som kommer tilbake til toppidretten etter fødsel, sier Pettersen til avisen.

I tillegg må hun støtte seg på venner, familie og selvsagt ektemannen.

På grunn av flyforbud fra legen sto hun over de første turneringene av LPGA-sesongen, og hun spiller heller ikke i Arizona denne uken.

(©NTB)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

andreidretter