VM-konkurranser avbrutt: Vinden stoppet roerne

Sterk vind tvang arrangørene til å avbryte konkurransedagen under VM i roing i bulgarske Plovdiv onsdag.

Vinden stoppet Kjetil Borch og flere andre under VM i roing i Bulgaria onsdag.   Foto: Tore Meek / NTB scanpix

andreidretter

Vinden skapte utfordringer gjennom store deler av dagen, og ved 15-tiden tok arrangørene beslutningen om at onsdagens resterende heat utsettes.

Blant båtene som ikke fikk gjennomført sin konkurranse var den norske dobbeltsculleren med Erik Solbakken og Oscar Stabe Helvig. Den skulle ha vært ute i oppsamlingsheat.

Heller ikke gullhåpet Kjetil Borch i den norske singlesculleren kom på vannet i Plovdiv. Han skulle ha rodd innledende heat.

Tidligere på dagen rodde Kristoffer Brun og Are Strandli inn til 3.-plass i sitt kvartfinaleheat og er klare for torsdagens semifinale i lettvekt dobbeltsculler.

Birgit Skarstein rodde seg rett inn i søndagens A-finale i paraklassen.

(©NTB)

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

andreidretter