BKT videre til finalespillet i Nordic League: – Nå går vi for gull

BK Tromsø slo Polonia og Ishøj og er klare for finalerunden i Nordic League.

BKT-JUBEL: Her jubler Edgar Broks for cupfinaleseier forrige sesong.  Foto: Roald, Berit / NTB scanpix

ballsport

Begge lagene ble slått 3-0 i helgens Nordic League-kvalik i Danmark.

– Vi spilte to solide kamper. Det er jeg veldig fornøyd med, sier trener Edgar Broks.

Vil arrangere Nordic League

Finalerunden spilles siste helg i januar. I fjor ble BKT nummer tre i Nordic League.

– Selvfølgelig blir det vanskelig, men vi må gå for å vinne turneringen. Det er det som er målsettingen, og det blir en skikkelig god utfordring.

Ennå er det ikke helt klart hvem BKT skal møte, men trolig blir i alle fall Viking fra Bergen og Marienlyst fra Danmark klare for finalerunden. Og forhåpentlig spilles den i Tromsø.

– Vi kommer til å søke om å ha arrangementet. Det hadde vært helt topp, sier Broks.

Neste helg møter BKT Stod borte i kvartfinalen i NM.

– Her kommer oppgjørene tett som hagl. Presterer vi bra kan vi ta oss til cupfinalen i år også, men det er viktig å ikke innkassere noe som helst. Vi må være gode på trening til uken og ta det derfra, sier Edgar Broks.

Skadet Paulsen

Libero Vegard Paulsen skadet ankelen i helgen og må til en sjekk mandag.

– Vi krysser fingrene for at det ikke er noe alvorlig, sier treneren.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

ballsport