Da Milos (29) ikke hadde fininnstilt skuddfoten, var det godt å ha lillebror på laget

Da Milos Vucenovic bommet og bommet, reddet lillebror Uros (26) poeng for Sjarmtrollan.

JUBELBRØL: Her har Sjarmtrollan akkurat utlignet til 3–3. Milos Vucenovic (til venstre), Fredrik Allertsen og Uros Vucenovic jubler.  Foto: DANIEL LILLEENG

ballsport

For toppscorer Milos pleier vanligvis å være Sjarmtrollans «go to-guy» og hadde sjanser nok til å score to-tre mål i dag. 40 sekunder før slutt smalt han ballen i stolpen. Og dermed endte det 3–3 i eliteserieoppgjøret i futsal.

– Det er så surt. Det går ikke an å forklare, sier Milos.

– Du har en del sjanser i dag som du vanligvis scorer på?

– Ja, jeg har det. Det er en måned siden vi har spilt, så det er tungt å begynne igjen, men jeg håper sjansene sitter i morgen (møter KFUM), for det er irriterende å ikke score i dag, sier Milos Vucenovic.

– Gir det bort

Det ble en dramatisk kamp mellom Sjarmtrollan og Sandefjord i Tromsøhallen i ettermiddag.

Hjemmelaget fikk en pangstart og tok allerede ledelsen i det første minutt ved Jonas Simonsen, før Uros Vucenovic økte til 2–0 i det tredje minutt.

Men ved pause sto det 3–2 til bortelaget.

– Vi gir det bort. Dårlig konsentrasjon og dårlig ballpress, sier Milos Vucenovic.

– Vi snakket sammen i pausen om ballpresset, og jeg synes vi gjorde det mye bedre i andre omgang. Da fikk ikke komme på utsideløpene sine, sier Uros Vucenovic.

BRØDRE: Milos (til venstre) og Uros Vucenovic var ikke fornøyde med ett poeng.  Foto: DANIEL LILLEENG

Og Sjarmtrollan var langt bedre etter hvilen.

Etter nydelige kombinasjoner mellom brødrene Vucenovic var det Uros som utlignet til 3–3 før fire minutter var spilt av andre omgang. Hans andre mål i kampen.

– Jeg er jo selvfølgelig fornøyd med to scoringer, men vi skulle gjerne hatt tre poeng, sier Uros.

– Vi er avhengig av at hele laget scorer – og ikke en spiller. Når ikke en klare å score, så er det bra at andre klarer å sette den. Det er fint at Uros scorer i dag, men det viktigste er at vi tar tre poeng, sier Milos.

Både han selv, Martin Berg Johnsen og Jonas Simonsen hadde feite muligheter til å gjøre 4–3.

God Vik

Selv om Sjarmtrollan var nærmest seieren, hadde Sandefjord også flere farlige muligheter. Men en meget god Jørgen Vik stengte buret helt i andre omgang.

– Det er lov å ha god keeper. Jørgen er en matchvinner i mål når han er god. Han gjør en god kamp, sier trener Simen Johansen.

– Jørgen har stått kjempebra i hele år. Han er en klassekeeper, sier Milos Vucenovic.

OPPDATERT: Sjarmtrollan vant søndag 2–1 over KFUM etter scoringer av Jonas Simonsen og Milos Vucenovic. Dem regjerende seriemester har nå 19 poeng på åtte kamper og leder eliteserien.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

ballsport