Direkte: Norge knuser Tsjekkia

Norge møter Tsjekkia. Kampstart 20.30

Heidi Løke er tilbake til torsdagens kamp mot Tsjekkia.   Foto: Ruud, Vidar / NTB scanpix

ballsport

De norske håndballjentene er allerede videre fra gruppespillet, etter full pott fra de første tre kampene.

Men det er liten grunn til å tro at Thorir Hergeirsson har planer om å sette på bremsen av den grunn. Torsdag er det Tsjekkia som skal få unngjelde.

Norge mangler Emilie Hegh Arntzen som fortsatt er preget av matforgiftningen hun pådro seg tidligere i uka. Heidi Løke er friskmeldt og kampklar, og ellers kan Norges landsslagssjef velge fra skadefri tropp.

Du følger kampen direkte med vår reporter i vinduet under.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

ballsport