Forsøkte å kysse reporter på direktesendt TV – kastet ut av French Open

– Hadde vi ikke vært direkte på TV, hadde jeg slått ham, sier reporteren.

Her forsøker Maxime Hamou å kysse den utsendte TV-reporteren.  Foto: Skjermdump: Eurosport France

ballsport

Maxime Hamou (21) er fratatt akkrediteringen til tennisturneringen French Open.

Det skjer etter et direktesendt TV-intervju den franske 21-åringen gjorde med Eurosport i Frankrike. Underveis i intervjuet forsøkte Maxime Hamo gjentatte ganger å kysse reporteren Maly Thomas.

– Det var meget ubehagelig. Hadde vi ikke være direkte på TV, så hadde jeg slått ham, sier Maly Thomas ifølge Eurosport.

Maxime Hamou, som er rangert som nummer 287 i verden, røk ut av French Open allerede i første runde – slått ut av Pablo Cuevas fra Colombia.

– Oppførte seg som en klovn

Etter episoden med Maly Thomas er han nå kastet ut fra årets turnering. Arrangøren har tatt fra ham akkrediteringen. Hamou får derfor ikke oppholde seg på French Opens anlegg i Paris.

Se episoden her:

– Vi beklager at episoden oppsto på direktesendt TV, skriver Eurosport Frankrike på Twitter.

En unnskyldning ble presentert på kanalen i går kveld.

Martin Vaisse, Hamous trener, sier til L’Equipe mener eleven oppførte seg som en klovn.

– Jeg er ikke her for å unnskylde ham. Han gjorde en feil og oppførte seg som en klovn. Han må lære seg hvor grensen går for dette tullet. Det er noe han må jobbe med, sier Martin Vaisse, Hamous trener, til L’Equipe.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

ballsport