Gir opp tredjeplassen

Kristian Bjørnsen tror medaljen glapp med tapet for Runar.

SKUFFET: Kristian Bjørnsen var en skuffet mann etter tapet for Runar.  Foto: Eirik Brekke/Arkivfoto

ballsport

FyllingenBergen — Runar 30-32

FRAMOHALLEN (bt.no): - Tredjeplassen tar vi ikke nå, den røk nok i denne kampen. Vi slapp inn altfor enkle mål, oppsummerer Kristian Bjørnsen nederlaget.

Fyllingen fikk en elendig start, og lå under 2-6 før åtte minutter var spilt. Sakte jobbet de gule og blå seg inn i kampen, slik at lagene tok pause på 14-14. Likevel fikk Runar føre også i andre omgang, og i den hete sluttfasen var vestfoldingene skarpest. Dermed har Fyllingen tre poeng opp til Bækkelaget på tredjeplass, som har én kamp mindre spilt.

— Det krever mye mentalt når vi hele tiden kommer bakpå. I perioder sto vi bra bakover, men så kom perioder der vi slapp inn fem mål på et par minutter. Da blir det vanskelig, sier Bjørnsen.

Også trener Anders Fältnäs var frustrert etter nederlaget. Da det dro seg til mot slutten av kampen, gjorde Fyllingen-spillerne mye rart.

— Vi rotet bort så mange muligheter ved å gjøre alt vi ikke skal gjøre. Bakover fikk vi knapt noen redninger i det hele tatt. Men spillerne skal ha for at de hadde hjertet med seg denne gangen, i motsetning til mot Drammen sist, sier Fältnäs.

Både han og Bjørnsen mener skader må ta noe av skylden for nederlaget.

— Jeg skulle gjerne ha gjort noen bytter på slutten, men hadde rett og slett ingen alternativer på benken, sukker svensken.

— Vi mangler viktige spillere, og uvante oppstillinger gjorde at det ble litt stakkato til tider. Samtidig hadde vi muligheten til å avgjøre dette. Vi bommet på avgjørende skudd, jeg selv inkludert. Det er ikke godt nok, sier Bjørnsen.

Eivind Tangen ble Fyllingens toppscorer med åtte fulltreffere.

FyllingenBergen - Runar 30-32 (14-14)

Framohallen

Tilskuere: 812

Dommere: Kjersti Arntsen og Guro Røen

Utvisninger: Fyllingen 3x2 min. Runar 4x2 min Toppscorer Runar: Victor Skillhammer 9

Fyllingen: August Elmberg, Pål Kalvenes - Eivind Tangen 8 (2), Harald Reinkind 7, Tore André Lunde 4, Kristian Bjørnsen 3 (1), Preben Rasmussen 3, Erik Skifjeld Alm 2, Joakim Stenqvist 2, Fredrik Mossestad 1, Iben Hvidsten.