Kolstad vant etter intense sluttminutter: – Både årsbeste og årsverste

Kolstad tok med seg alle poengene hjem etter mandagens kamp borte mot Bodø.

Stian Gomo Nilsen sier at prestasjonene til Kolstad var både årsbeste og årsverste i kampen mot Bodø i Bodø Spektrum.   Foto: Morten Antonsen

ballsport

Bodø – Kolstad 26-27 (14-16)

– Det var både årsbeste og årsverste i forskjellige deler av kampen, sier hovedtrener Stian Gomo Nilsen.

Solide åpningsminutter

De første 15 minuttene av kampen spilte Kolstad stor håndball, og ledet hele 4-13.

– Vi traff på alt, og var utrolig høy klasse. Det må være det beste vi har gjort i hele år, sier Gomo Nilsen.

Tross en glimrende start på kampen, slapp Bodø inn i kampen igjen til stillingen 14-16 til pause.

Intens avslutning

– Vi har grei kontroll med ti minutter igjen av kampen på stillingen 22-27, men det virket som vi rett og slett var redde for å vinne kampen, sier han.

Bodø tok innpå og hadde det siste angrepet, bare ett mål bak, med ti sekunder igjen. Men Lasse Indergård Balstad og Ronalds Putans tok ansvar og blokkerte første forsøk, mens Lars Eggen Rismark reddet det siste skuddet.

Kolstad klatret til 8. plass på tabellen, og ligger nå to plasser over kvalik. Kolstad har fortsatt håp om videre spill i Grundigligaen.

– Vi tar en kamp av gangen. Nå møter vi Nøtterøy i neste kamp som ligger nederst med to poeng, men de har slått Sandnes som vi har tapt mot, så hvis vi senker oss kan vi gå på en smell, sier Gomo Nilsen – og fortsetter:

– Etter det, møter vi Elverum og Drammen, så det kan være greit med noen poeng ekstra i sekken til da.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

ballsport