Landslagsspiller forlenger med Vipers

Malin Aune (23) har forlenget kontrakten sin med Vipers.

Malin Aune, her i kvartfinalen i europacupen borte mot Brest, har forlenget kontrakten sin med Vipers, og blir i klubben til våren 2020.  Foto: Åge Harald Drangsholt

ballsport

KRISTIANSAND: Kantspilleren har ifølge en pressemelding fra Vipers signert kontrakt for ut sesongen 2019/20 - det vil si ett år lenger enn hun i utgangspunktet hadde.

– Jeg er veldig glad for å forlenge min kontrakt i Vipers og gleder meg veldig til fortsettelsen, sier Aune i pressemeldingen.

Vipers-spiller Malin Aune.  Foto: Åge Harald Drangsholt

– Jeg er veldig trygg på at jeg kan utvikle meg til en bedre håndballspiller her i Vipers. Som lag har jeg veldig tro på at vi kan gjøre gode prestasjoner både i Norge og Europa de kommende sesongene, fortsetter Aune.

Malin Aune har vært litt inn og ut av landslaget, og ble blant annet vraket fra sist VM i desember etter å ha vært en del av landslaget før det. Og tidlig i vår var hun tilbake i varmen før hun ble skadet, og derfor utelatt fra den siste troppen da Norge spilte EM-kvalifiseringskamper mot Sveits.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

ballsport