Sagosen på bedringens vei - blir med landslaget til Frankrike

Sander Sagosen er i ferd med å riste av seg feberen og halsbetennelsen.

Sander Sagosen (til venstre) er med landslaget til Frankrike. Det er også Magnus Abelvik Rød.  Foto: NTB scanpix

ballsport

Sander Sagosen er i ferd med å bli bedre og blir med håndballgutta til Frankrike onsdag.

– Han er med på flyet til Paris. Så tar vi det derfra. Han er i bedre form, sier landslagets pressekoordinator Lars Otto Bjørnland til NTB.

Sagosen fikk feber og en halsbetennelse på vei fra Frankrike til Norge tirsdag. Han sto over pressemøtet og treningen og lå til sengs nesten hele tirsdag.

Sagosen spiller ikke mot Frankrike i Golden League torsdag, men kan være aktuell til kampen mot Danmark og Egypt. Disse spilles lørdag og søndag.

Norge EM-åpner mot Frankrike fredag neste uke. (@NTB)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

ballsport