Ferencina utvist da Bravo vant viktig bunnkamp

Bravo-herrene sliter i bunnen av 2.-divisjon, men tok en viktig seier søndag.

TAPTE: Her er Bravos Domagoj Ferencina.   Foto: Daniel Lilleeng

ballsport

Lørdag ettermiddag tapte Bravo hele 15–37 borte mot Herkules. Domagoj Ferencina ble toppscorer for Bravo med fire mål.

Bravo spilte nye bortekamp, denne gang mot Skarphedin, søndag. Tromsø-laget vant det viktige bunnoppgjøret 34–28. Sondre Moen Nilsen ble toppscorer med ti mål for Bravo. Domagoj Ferencina ble utvist etter kampen og pådro seg attpåtil blått kort - noe som betyr at han må stå over minst en kamp.

Nå ligger Bravo på 10. plass med ti poeng på 14 kamper. Det er fire poeng foran Vestli – som er under nedrykksstreken. Skarphedin er nederst med to poeng.

THK-damene ligger an til å berge plassen i 2.-divisjon, men heller ikke de hadde suksess lørdag da det ble 25-36-tap mot Fredrikstad 2. Tea Strandmo ble toppscorer for THK med syv mål.

Søndag gikk det imidlertid mye bedre da THK beseiret Østsiden Fredrikstad 20–17. Toppscorer ble Tea Strandmo med seks mål.

THK ligger på en foreløpig fjerdeplass i 2.-divisjon med 14 poeng på 11 kamper. Det er åtte poeng ned til Elverum som er under nedrykksstreken.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

ballsport