- De må kvalifisere seg til Champions League før de begynner å prate

Nils Arne Eggen mener Molde ikke er i nærheten av RBKs beste årgang.

- De må jo prøve å kvalifisere seg til Champions League før de begynner å prate, sier Nils Arne Eggen.  Foto: Kallestad, Gorm/NTB scanpix

fotball

Molde er naturlig nok høyt oppe etter å ha sikret seg “The Double” søndag. Fredrik Gulbrandsen uttalte at Molde nå er tidenes beste lag i Norge.

— Poengsummen i serien og det at vi vinner cupen taler egentlig for seg selv. Vi slår poengrekorden og har vært bunnsolide i hele år. Så får heller andre spekulere i hvor godt dette laget egentlig er, men jeg føler at vi er det beste laget som noen gang har vært i Norge, sa han.

Tidligere Rosenborg-trener Nils Arne Eggen reagerer slik på uttalelsen:

- De må jo prøve å kvalifisere seg til Champions League før de begynner å prate. Så kan de komme tilbake når de har klart det, sier Eggen til TV 2.

Han mener det blir helt feil å sammenligne dagens Molde med Rosenborg fra storhetstiden.

— Nei, nei, nei. De er ikke i nærheten av det ennå. Den beste Rosenborg-årgangen hadde vi i 2000-sesongen, sier Eggen.

TV 2s fotballekspert og tidligere Rosenborg-spiller Mini Jakobsen støtter Eggen.

— Jeg tror Molde skal roe seg litt ned. De skal ha all ære for det de har gjennomført i eliteserien i år som utvilsomt har vært veldig bra. Men de må nok ut og spille noen kamper i Champions League og vinne noen kamper der før de kan begynne å påberope seg å være tidenes beste norske lag, sier Mini til TV 2.