I TRØBBEL IGJEN: Paul Gascoigne har ikke hatt det lett etter at han avsluttet fotballkarrieren.

I TRØBBEL IGJEN: Paul Gascoigne har ikke hatt det lett etter at han avsluttet fotballkarrieren.

- Gazza måtte tvangsavruses

Den tidligere fotballhelten Paul Gascoigne skal igjen være i alvorlig trøbbel grunnet sitt alkoholmisbruk.

Paul Gascoigne ble natt til fredag innlagt på sykehus etter igjen å ha drukket seg fra sans og samling, skriver The Guardian.

Avisen, som siterer The Sun, skal politiet først ha dukket opp hjemme hos Gazza i Poole, Dorset, torsdag ettermiddag.

Men det var først natt til fredag at Gazza ble tatt med til sykehus. Med hjelp fra politiet. Det etter et sjøslag som gjorde de ansatte på sykehuset i tvil om Gazzas tilstand var til å hanskes med.

Etter hvert ble det klart at det var det, slik som mange ganger før. 47-åringen ble satt på en tre dager lang tvangsarusning for å fjerne giftstoffene i kroppen hans.

Rystet av Gaza-bilder

Den kroppen har virkelig blitt satt på noen alvorlige prøver etter at fotballkarrieren til den tidligere England-helten tok slutt.

Alkoholen har flere ganger holdt på å sette en stopper for Gazzas liv. Tidligere i høst gikk bildene av ham verden rundt. Det rystet tidligere Tottenham-keeper Erik Thorstvedt.

— Det er forferdelig trist å se. Nå har det vel egentlig gått ganske bra med ham i en periode, men det må noe ekstraordinært til for å bryte ut av det mønsteret der. Ingen kan trylle «Gazza» frisk, sa Thorstvedt til Aftenposten da.

Denne gangen ble han passet på av politi mens de sykehusansatte undersøkte ham.

Tottenham støtter

Gascoignes tidligere lagkamerat i Tottenham, Gary Mabbutt, som fortsatt er en av Gazzas nære venner, sier Gazza får støtte i nok en vanskelig tid.

— Paul har ikke hatt det bra de siste 14 dagene. Men han ønsker å bli bedre og har bedt om hjelp. Han blir godt passet på og har masse støtte, sier Mabbutt.

Også hans gamle klubb Tottenham uttrykker sin støtte.

— Vi kjenner til situasjonen hans og vil fortsette å tilby vår støtte, sier en talsmann i klubben.