- Jeg elsker min kone, men hun kan ikke trene Brann for det

Den gamle «Stemmen på Stadion» leverer flere gullkorn i Ballsparks podcast.

GJEST: Erik Hanøy. 

fotball

Programleder Anders Pamer og Brann-blogger Eduardo «Doddo» Andersen har med seg tidligere Stadion-speaker Erik Hanøy, nå blant annet fotballkommentator i CMore, i den ferske Ballspark-podcasten

HØR BALLSPARK-PODCASTEN NEDERST I ARTIKKELEN

PRESSET: Brann-trener Rikard Norling. 

Den pressede treneren, Rikard Norling, er blant hovedtemaene. Gjengen i studio sveiper også innom det kommende møtet med lille Levanger og tar for seg alt som gikk galt for Brann 16. mai.På Itunes kan du søke på Ballspark og abonnere på podcasten. Også Ballsparks tv-sendinger, både fra studio og i forbindelse med kampene, blir lagt ut som podcast.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball