- RBK snuser på tidligere RBK-spiller

En liten midtbanegeneral kan være på vei tilbake til Lerkendal.

LANDSLAGSOPPDRAG: Anthony Annan i Ghanas landslagstrøye i januar 2012.  Foto: Louafi Larbi - REUTERS

fotball

Han herjet tidvis på Rosenborgs midtbane for noen år siden, og ble solgt til bundesligaklubben Schalke 04 i januar 2011. Nå kan Anthony Annan være på vei tilbake til Trondheim.

Torsdag skriver det ghanesiske fotballmagasinet Ghana Soccernet at Rosenborg er interessert i den sentrale midtbanespilleren, og kan hente ham når overgangsvinduet åpner igjen i januar.

Kjemper om VM-plass

Annan ble ingen suksess i Tyskland, og har blitt lånt ut både til nederlandske Vitesse Arnhem og spanske Osasuna etter overgangen.

I øyeblikket er han tilbake i Gelsenkirchen, men sliter voldsomt med å få spilletid i Bundesliga.

Nettstedet, som følger ghanesisk fotball svært tett, skriver at Annan antakelig vil få terminert kontrakten i januar, slik at han kan forlate klubben gratis.

Konkurrenter

Også nederlandske Heracles skal vært på utkikk etter midtbanespilleren.

RBK kommenterer aldri overgangsrykter, men Annans familie har også sterk tilknytning til Trondheim, og ble boende i byen en god stund etter at midtbanespilleren flyttet til Tyskland.

Et RBK-comeback kan også være sannsynlig på grunn av Brasil-VM. På grunn av lite spilletid har Annan rast i prioriteringskøen på landslaget, og trenger spilletid for å være aktuell for en VM-tropp.

Annan kom til RBK sommeren 2008.