- Steinar Nilsen tilbake som trener i Tromsø

Blir assistent til Agnar Christensen i Tromsø.

Steinar Nilsen, her fra tiden som hovedtrener i Brann, er tilbake i Tromsø. Denne gang som assistenttrener.  Foto: Astrid M. Nordhaug

fotball

NRK Sport skriver at Steinar Nilsen senere fredag vil bli presentert som Agnar Christensens assistenttrener i Tromsø.

Tromsø har slitt voldsomt i årets eliteserie. Klubben, som er klar for gruppespillet i Europaligaen, ligger to poeng fra nedrykk. Da har ikke vunnet en eneste seriekamp på de ni siste forsøkene.

Steinar Nilsen forlot trenerjobben i Tromsø etter at han tok bronse med klubben i 2008. Året etter startet han som ny hovedtrener i Brann, men han trakk seg fra jobben i mai 2010. Han har ikke vært i treneryrket siden da.

Tidligere assistent i Tromsø, Jonathan Hill, ga seg i klubben tidligere denne måneden.

Det er ifølge NRK Sport ventet at Nilsen er i gang på treningsfeltet allerede førstkommende mandag.

Nilsen hadde i sin tid som hovedtrener på Alfheim med seg Christensen som assistent.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball