Chat med Helge under TIL-TUIL i ettermiddag

Helge tar både ballen og mannen, fra klokken 16.00

Helge Skog følger hvert spark på ballenKom gjerne med dine innspill og spørsmål underveis!  

fotball

Forberedelsene til årets fotballsesong er allerede godt i gang, og i dag møtes Tromsø IL og Tromsdalen UIL til kamp på Alfheim Stadion, med kampstart klokken 16.00.

Følg kampen, og delta i chatten, sammen med iTromsø-reporter Helge Skog – som er til stede på Alfheim for å rapportere begivenhetene.

Har du spørsmål, eller brenner inne med meninger om TIL eller TUIL? Skriv dem gjerne til Helge Skog og få svar i vinduet nederst.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball