Helland og Reginiussen mister storkampen

Disse starter rivaloppgjøret mot Molde.

Ikke med i storkampen: Pål Andre Helland.  Foto: Leikny Havik Skjærseth / Adresseavisen

fotball

MOLDE: Pål Andre Helland og Tore Reginiussen ble begge igjen i Trondheim da Rosenborg-bussen dro til Molde fredag ettermiddag.

Tore Reginiussen måtte gå av med skade i «koket» i Glasgow for noen uker siden, og ble ikke klar i tide til toppkampen. Heller ikke Helland har trent for fullt denne uka, og dermed må duoen satse på å bli klar til Ajax-kampen i Amsterdam torsdag.

Svært viktig kamp

Ellers tar ikke RBK-trener Kåre Ingebrigtsen noen sjanser i kampen som er meget sentral med tanke på resten av denne sesongen. Vinner RBK, er avstanden til Molde ti poeng.

Men blir det hjemmeseier, krymper forspranget ned til fire poeng - som gjør gullkampen vidåpen. Midt i mellom rivalene ligger også formsterke Sarpsborg og lurer.

Ikke med til Molde: Tore Reginiussen, her i samtale med trener Kåre Ingebrigtsen.  Foto: Terje svaan

Bendtner og Jensen

At Bruttern ikke tar sjanser betyr at samtlige av profilene som ble spart mot Jerv i cupen i midtuka nå er tilbake. Dette betyr at Nicolas Bendtner starter på topp - mens Matthias Vilhjalmsson igjen må tåle å starte kampen på benken.

Midtbanen er også gammel-lik seg igjen, med Fredrik Midtsjø, Andes Konradsen og Mike Jensen. Mens Yann-Erik de Lanlay og Milan Jevtovic flankerer Bendter i front.

Dette betyr følgende startellever for RBK lørdag kveld:

Andre Hansen - Vegard Eggen Hedenstad, Johan Lædre Bjørdal, Jørgen Skjelvik, Birger Meling - Mike Jensen, Anders Konradsen, Fredrik Midtsjø - Milan Jevtovic, Nicklas Bendtner, Yann-Erik de Lanlay.

Benken: Arild Østbø, Alex Gersbach, Jacob Rasmussen, Marius Lundemo, Jonathan Levi, Mushaga Bakenga og Mathias Vilhjalmsson.

Følg kampen med chat direkte her

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball