– Liverpool-stjerne har gitt beskjed om at han vil forlate klubben

Eierne hevder at Philippe Coutinho blir i England uansett tilbud, men brasilianeren skal ønske seg bort.

Philippe Coutinho er en ettertraktet mann etter storspill for Liverpool.  Foto: Carl Recine / X01095

fotball

Liverpools brasilianske midtbanejuvel har lenge blitt koblet til en overgang til Barcelona. Spekulasjonene økte ytterligere da Neymar ble solgt til Paris Saint-Germain, og ifølge blant annet Liverpool Echo har den spanske storklubben kommet med to bud på Coutinho.

Det siste skal ha vært på rundt 950 millioner kroner, ifølge avisen.

Fredag morgen ga Liverpools eiere tydelig beskjed. Dere største stjerne drar ingen steder.

– Vi ønsker å redegjøre vår stilling til en eventuell overgang for Philippe Coutinho, skriver Fenway Sports Group i en pressemelding.

– Klubbens definitive holdning er at ingen tilbud på Philippe Coutinho vil bli vurdert og han vil være en del av Liverpool når sommervinduet stenger, er budskapet.

Senere fredag ser saken ut til å ta en ny vending. Ifølge flere kilder, deriblant SkySports, har brasilianeren gitt Liverpool beskjed om at han ønsker å forlate klubben.

Disse rapportene benekter derimot klubben. De sier spilleren ikke har stilt krav om overgang, ifølge Liverpool Echo.

Philippe Coutinho kom til klubben fra Inter i januar 2013, og har vært en sentral skikkelse hos de røde siden.

Han kom blant annet på årets lag i Premier League i 2015/16-sesongen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball