– Vi er i samme alarmerende situasjon

Sandefjord-kampen omtales som en "nøkkelkamp". Trolig med tanke på trener Bård Floviks videre framtid i klubben.
fotball

Etter 13 serierunderunder står TIL med 13 poeng og er nest sist på tabellen i eliteserien.

– Vi er i samme alarmerende situasjon. Vi burde ha ledet kampen mot Molde og i hvert fall hatt sjansen til å ta poeng, men når vi taper 3-0 til slutt, så er vi i hvert fall i samme alarmerende situasjon som vi har vært i en stund nå, sier sportssjef i TIl, Svein-Morten Johansen.

Nøkkelkamp

Han omtaler helgens hjemmekamp mot Sandefjord, som en "nøkkelkamp" til hvor klubben går videre.

– Det er hjemmekamp mot en av "våre" konkurrenter, som vi må slå på hjemmebane og sikte oss inn på. Vi må se på signalene og prestasjonen, om vi har trua på det vi holder på med. Det må jobbes godt hele denne uka, det er en veldig viktig kamp for klubben, sier Johansen.

Endring eller ny kurs

Han erkjenner at tiden er inne nå for endringer og en mulig ny kurs.

- Klart en klubb som objektivt sett står i den posisjonen vi står i, og har gjort det over så lang tid, så må vi vurdere alle grep. Til nå har vi hatt fokus på å gjøre det best mulig innenfor det vi har, men det kan vi ikke gjøre i overskuelig framtid. Det kommer et tidspunkt man må gjøre grep viss det ikke blir bedre, derfor sikter vi oss inn på Sandefjord. Det blir en nøkkelkamp, sier Johansen

– Avgjøres det om Bård Flovik skal være trener videre av resultatet i den kampen?

– Det ønsker jeg ikke å gå inn på. Enten må vi gjøre endringer eller stå fult og tett slik vi har gjort til nå. Vi har over tid vurdert å gjøre grep, så får vi se hva det blir. Vi var tidlig inne på det med å styrke trenerteamet, så det kan hende vi går inn på, eller så må vi se på andre løsninger og muligheter, sier Johansen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball