84 dager siden forrige TUIL-seier: - Det er jevnt i bunnen og vi må passe oss for lagene bak

Håkon Kjæve var bombesikker på at han hadde ordnet ett poeng på overtid. Glimt-keeper Ricardo Friedrichs vanvittige redning kan bli kostbart for TUIL.

NÆR SCORING: Håkon Kjæve var utrolig nært å ordne ett poeng for TUIL på overtid. Her er han i en duell i tirsdagens kamp på Aspmyra.   Foto: Torbergsen, Mats / NTB scanpix

fotball

Glimt 1–0 TUIL

Håkon Kjæve fyrte avgårde et strålende langskudd fra rundt 20 meter fem minutter på overtid på stillingen 1–0 til Glimt. Alle på stadion var sikker på at TUIL hadde satt inn utligningen, men keeper Ricardo Friedrich dro fram en redning av de helt sjeldne og vippet ballen ut av målet.

– Jeg var klar for å juble for scoring og var bombesikker på at den hadde gått i mål. Jeg har ikke sett den i reprise, men der og da så det ut som en helt sinnsyk redning, sier TUILs høyrekant Håkon Kjæve om langskuddet på overtid.

NYTT TAP: TUIL klarte ikke å gå seierende ut av den nordnorske duellen mot Bodø/Glimt tirsdag kveld. Her jubler Erlend Dahl Reitan for det som ble matchvinnermålet.   Foto: Torbergsen, Mats / NTB scanpix

– Ikke bekymret

TUIL har etter en strålende vårsesong falt en del plasser på tabellen. Sist seier kom mot Levanger i slutten av juni, og for øyeblikket ligger Dalingan tre poeng over Fredrikstad på nedrykkskvalik.

– Vi hadde en vanvittig vår som vi har levd på til nå, men vi har ikke hatt marginer med oss i en god stund. På de 10 siste kampene kunne vi hatt tre-fire seiere. Jeg er ikke så bekymret for nedrykk, men det er jevnt der nede og vi må begynne å tenke på det, sier Kjæve om situasjonen klubben befinner seg i.

– Vi er i god form

Gaute Helstrup var selvsagt skuffet over at det ikke ble poeng mot Bodø/Glimt.

– Jeg synes mye av innholdet er bra og vi jobbet hardt ilag - igjen. Det er noe vi har lyst å ta med oss videre. Litt varierende prestasjoner med ball, men i de gode periodene skapte vi store sjanser. Det er nært at vi fikk med oss noe i dag, sier Helstrup.

– Det er en stund siden dere tok tre poeng...?

– De tallene kjenner vi, men samtidig føler jeg at vi er i veldig god form. Det er det som er litt spesielt. Vi leverte under pari sist kamp, men i de tre siste bortekampene er det gode prestasjoner av oss. Vi må ta med oss at mye er veldig bra, også får vi jobbe videre, svarer treneren.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball