AaFK bekrefter at Anton Joore er ferdig i klubben

Som Sunnmørsposten meldte onsdag så løser AaFK assistenttreneren fra kontrakten nå.

Fredriksens assistent: Anton Joore ble hentet inn som en redningsmann med erfaring da AaFK slet tungt i Eliteserien i 2016, og umiddelbart begynte laget å prestere bedre.   Foto: Nils Harald Ånstad

fotball

Det bekrefter klubben i ei pressemelding torsdag formiddag.

«Aalesunds FK og Anton Joore har i fellesskap blitt enige om å avslutte samarbeidet», heter det i pressemeldingen.

Joore hadde i utgangspunktet kontrakt ut årets sesong, nylig meldte klubben at han skulle fortsette i AaFK.

Sportssjef Bjørn Erik Melland ville onsdag ikke bekrefte eller avkrefte om den nederlandske treneren var ferdig i klubben.

– Status er at det ikke er noe nytt i forhold til det vi har snakket om før, sa Melland.

Vingeklippet redningsmann

Anton Joore ble hentet inn som en redningsmann med erfaring da AaFK slet tungt i Eliteserien i 2016.

Umiddelbart begynte AaFK å prestere og på høsten leverte klubben råsterkt. I ettertid er det imidlertid flere som mener at Joore fikk for mye av æren for AaFKs sterke høstsesong.

Sunnmørsposten har tidligere skrevet at Joore nærmest ble vingeklippet for ansvar på treningsfeltet i løpet av fjoråret.

Sunnmørsposten vet at flere i AaFK-miljøet ble svært overrasket da AaFK i forrige uke meldte at Joore skulle fortsette som assistenttrener i 2018.

Takker for tida i klubben

Joore selv takker for samarbeidet og roser supporterne for støtten han har fått.

– I starten handlet det om å finne min posisjon her i klubben, noe jeg gjorde etter kort tid. Jeg har fått en flott erfaring den tiden jeg har vært her i Ålesund og AaFK, og jeg vil takke klubben og spillerne for at jeg fikk bygge erfaring som jeg kan ta med meg videre, sier han.

I pressemeldinga takker AaFK Joore for innsatsen i klubben.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball