Ann-Iren (31) senket gammelklubben og ga TIL drømmestart på sesongen

– Det er bestandig artig å score mål, sier superveteran Ann-Iren Trosten etter å ha sikret TIL en perfekt start på sesongen.

VETERAN: Ann-Iren Trosten scoret to mål da TIL vant seriepremieren i 2.-divisjon. Til høyre i aksjon for Fløya i en Toppserie-kamp i 2007.  Foto: TGS Fotballside / Eivind Sponga

fotball

Spissen gjorde comeback på fotballbanen i fjor høst, og innledet årets sesong med å senke Fløya 2 i serieåpningen i 2.-divisjon i går kveld.

Trosten scoret begge TILs mål da laget vant 2–1. Innbytter Kaja Jenssen Bjørnå reduserte for Fløya i 2. omgang uten at grønntrøyene klarte å berge poeng.

– Det er bestandig artig å score mål. Det er ikke vanskelig å score når man har gode lagkamerater rundt seg. Jeg føler ikke jeg gjorde så mye mer i kampen, sier Ann-Iren Trosten.

– Har veldig mye bra kvalitet

Hun spilte toppfotball på Fløya frem til og med 2008-sesongen, da laget tok en sterk 7. plass i Toppserien. Etterpå har ikke fotballen hatt førsteprioritet.

– Jeg fikk to unger og nå er jeg tilbake for å komme i form og få trent litt. Det er artig å få spilt fotball, jeg synes TIL har et bra miljø og trives godt, sier Trosten.

– Hvor godt kan TIL gjøre det i årets 2.-divisjon?

– Jeg tror vi kan gjøre det så bra vi bare vil. Jeg synes vi har veldig mye god kvalitet der, men det er opp til hele laget. Vi er avhengig av alle og en hver. Jeg vet vi har et bra lag hvis alle er der, mener Trosten.

– Nok med 2.-divisjon

Hun vedgir at TUIL trolig er favoritter til å vinne årets 2.-divisjon avdeling 9, men vil ikke «gi vekk» seriegullet uten videre.

– Vi tar en kamp av gangen, så ser vi hvordan det går, sier «Mål-Trosten».

– Har du fortsatt ambisjoner om å spille høyere enn 2.-divisjon selv?

– For min del er det nok med andredivisjon. Det handler om å holde seg i gang. Med to små barn synes jeg det er greit. Men vi har både 2.- og 3.-divisjonslag, så skulle det bli opprykk, så vil det være veldig fint for de yngre spillerne, mener Ann-Iren Trosten.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball