Antonsen ble grisetaklet: - Det var soleklart rødt kort

Kent-Are Antonsen (22) slapp med skrekken etter den stygge taklingen som førte til direkte rødt kort.
fotball

22-åringen fra Storsteinnes var tilbake i startelleveren og var nest sist på kampens eneste scoring etter kun seks minutters spill.

– Jeg prøvde og heade ballen opp og ut, men rakk ikke helt fram. Ballen var i lufta lenge og så fikk han (Riku Riski) drømmetreff, så jeg tror ikke jeg skal ta på meg skylda for det målet, sier Kent-Are Antonsen til iTromsø etter kampslutt.

– Soleklart rødt

Etter 88 minutter var han igjen i fokus da han ble meid ned av Rafik Zeknini like utenfor egen 16 meter, og Zeknini fikk direkte rødt kort.

– Det var et greit rødt kort. Han kommer inn med strake bein i stor fart og treffer meg rett over ankelen, så det var en skikkelig trøkk og litt smerter der og da, men heldigvis går greit.

Ulrik Yttergård Jenssen er enig med Antonsen om rødkorte.t

– Det er soleklaart rødt. Han kommer inn med knottene først i høy fart, så den er det ingenting å si på, sier Jenssen.

Vil holde meg inne

Antonsen mener TIL fortjente mer.

– Vi gjør egentlig en bedre bortekamp enn mot Viking der vi fikk tre poeng. I dag fikk vi null, men fortsetter vi å spille slike kamper, blir det mange flere poeng på bortebane, sier Antonsen.

Han var tilbake på laget, mens forsvarsmakker Ulrik Yttergård Jenssen startet sin første kamp for sesongen.

– Det viktigste er at laget tar poeng, men det var absolutt artig å spille igjen. Det går en liten faen i meg av å sitte på benken, så jeg håper jeg får være med videre, men vi har god konkurranse i laget og hadde absolutt fortjent mer i dag, sier midtstopperen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball