Åpenhjertig Horneland: Avslører sine første tanker da RBK ringte

Onsdag signerte han. Torsdag er Rosenborg-trener Eirik Horneland gjest hos Rasmus&Saga.
fotball

Etter en times diskusjon om 4–3–3, meditasjon, fotlenke og knallhard trening, glemte vi denne gang helt å ta bilde etter ukas podkast.

Men torsdag kveld på Brakka endte i et meget interessant møte med Rosenborgs nye hovedtrener, Eirik Horneland.

Han er 43-åringen med krystallklare tanker om hvordan det skal se ut på Brakka i 2019:

  • Om spillestil.
  • Om trening.
  • Om overgangsvinduet.
  • Om mesterligatankene.
  • Og også om hvordan det blir å møte spillerne - og ikke minst RBK-supporterne, etter skepsisen i omgivelsene på forhånd.

Glemte bildet, dette får holde. Eirik Horneland ER med i podkasten. To stykk middelaldrende, glemske menn glemte bare å dokumentere det.  Foto: Adresseavisen

«Oskar»

Underveis også innom rettssaken RBK straks står oppe i.

Vi snakker om en fotlenke i København - og eieren av den.

Og vi snakker om Karl Oskar Emberland, assistenten som kun går under navnet «Oskar», og hans rolle i nye RBK.

Med andre ord: Det er en time hvor man blir langt bedre kjent med Horneland, som for øvrig er den første RBK-treneren som er yngre enn ett av podkastens redaksjonsmedlemmer.

Slik lytter du

Du kan høre Rasmus&Saga ved å klikke her, eller på bildet øverst i saken.

Rasmus&Saga finner du også i Spotify og Itunes.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball