Avis: Tidligere Rekdal-assistent tar over Arendal

Morten Tandberg skal bare være detaljer unna trenerjobben i Arendal.

Morten Tandberg, her fra tida som Bærum-trener tar trolig over jobben som Arendal-trener.  Foto: Anders Hoven, Digitalsport

fotball

Tandberg imponerte stort da han tok Bærum fra 2. divisjon til toppen av OBOS-ligaen, og i årene etterpå var han assistenten til Kjetil Rekdal i Vålerenga. Nå melder Budstikka at han tar over Arendal.

Tandberg skal ha blitt tilbudt jobben, og det er bare formaliteter som gjenstår før 39-åringen blir klar for klubben som ligger tre poeng fra nedrykk i PostNord-ligaen.

Arendal fotball har selv ikke bekreftet at Tandberg tar over.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball