Avviser at Solskjærs inntreden har endret United-garderoben

Juan Mata med avsløringer om stemningen i Manchester United.

Manchester Uniteds Juan Mata sier til Marca at stemningen i garderoben ikke har endret seg under Ole Gunnar Solskjærs ledelse.  Foto: PHIL NOBLE / REUTERS

fotball

Siden Ole Gunnar Solskjær tok over som manager for Manchester United har de røde djevlene vunnet fem av fem kamper.

Engelske medier spekulerte i en stor misnøye i United-garderoben på tampen av José Mourinhos regime i klubben, og at stemningen nå er blitt snudd opp ned under Solskjær.

Dette avkrefter Uniteds midtbanespiller, Juan Mata, i et intervju med spanske Marca.

– Ingenting har endret seg i garderoben. Det som utgjør forskjellen (etter at Solskjærs ansettelse) er resultatene, som har hatt en mirakuløs effekt, sier han til avisen.

  • LES OGSÅ: «Selv ikke triumf i Europa er noen garanti for at Solskjær får fortsette»

Mata og resten av United-leiren spiller en tøff bortekamp mot Tottenham på søndag. Før helgens Premier League-runde ligger United seks poeng bak fjerdeplass Chelsea.

Mata sier at hovedmålet for sesongen er å sikre seg en topp fire-plassering.

– Hovedmålet vårt er å klare fjerdeplassen, som vil gi oss Champions League, sier 30-åringen.

Mottok hederspris

Mata, som ikke har spilt på det landslaget siden 2016, snakket også om sitt ønske om å returnere på den internasjonale arenaen for «La Roja».

Spanjolen var på plass på palasset i Madrid for å motta Reina Sofia-prisen. Han fikk prisen for sitt arbeid i sin egen veldedighetsorganisasjon «Common Goal».

Mata har spilt 14 kamper i Premier League denne sesongen og står med to mål og to assists for Manchester United. Spanjolen har startet tre av fem kamper under Ole Gunnar Solskjærs ledelse i Manchester United.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball