Ballspark: Huseklepp ser en ekstrem forskjell på bortelaget Brann

Hør den ferske Ballspark-podkasten!

VANT - IGJEN: Vito Wormgoor avgjorde kampen for Brann mot Sarpsborg søndag.   Foto: FREDRIK VARFJELL / BILDBYRÅN NORWAY

fotball

Brann imponerer enormt om dagen, så at stemningen er god i Ballspark-podkasten er kanskje ikke overraskende. Erik Huseklepp, Eduardo «Doddo» Andersen, Mads Bøyum og Anders Pamer går gjennom det de mener er verdt å prate om fra den høydramatiske kampen i Østfold.

I tillegg blir et nytt spill lansert: Doddo-bingo! Hva det er må du nesten høre på podkasten for å forstå...

LATTERKRAMPE: En referanse til en gammel Brann-spiss gir kraftige lattersalver i studio, der Eduardo «Doddo» Andersen (fra h.), Erik Huseklepp, Anders Pamer og Mads Bøyum som vanlig samlet seg dagen etter kamp.  Foto: Bjørn Erik Larsen

Du kan høre podkasten i vinduet under, podkastappen på din telefon eller Itunes (søk på «Ballspark»).

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball