Ballspark-podkast: Dette var Brann-laget i kampen som forsvant

Lagoppstillingen ble aldri noe av, men i Ballspark-podkasten kan den diskuteres!

SKULLE STARTE: Kristoffer Barmen, i rødt foran, var en av dem som skulle spille for Brann mot Ranheim. Kampen ble utsatt av dommeren kort tid før avspark.  Foto: Foto: RICHARD SAGEN, Adresseavis

fotball

Denne ukens Ballspark-podkast skulle handlet om Branns første seriekamp, men den ble det som kjent ingenting av.

Dommeren utsatte oppgjøret, men laget til Brann var allerede tatt ut - og da er det jo masse å diskutere!

I STUDIO: Mads Bøyum (fra v.), Anders Pamer, Erik Huseklepp og Eduardo «Doddo» Andersen.  Foto: Bjørn Erik Larsen

Erik Huseklepp, Eduardo «Doddo» Andersen, Anders Pamer og Mads Bøyum gikk i podkaststudio mandag, der de tar for seg den spesielle situasjonen, og alt annet som har skjedd i Branns verden den siste uken.

Du kan lytte til podkasten i vinduet under, i podkastappen på din telefon, eller i Itunes ved å søke på Ballspark.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball